Физички сукоб између истакнутих функционера Српске напредне странке у Врању догодио се прошлог петка на паркингу код „Лепе Брене“, сазнају ИнфоВрањске.

  • Чули смо да се инцидент се догодио због паркинга, а међу учесницима међунапредњачке „гужве“ запажени су Саша Пешић, помоћник градоначелника за природне ресурсе и рурални развој, и Марјан Станковић, директор „Паркинг сервиса“, као и за сада непознати двојац из врањског „Водовода“ – наводе саговорници ИнфоВрањских који истовремено потврђују да су гласине о унутарнапредњачком инциденту тачне.

По наведеним изворима, тучу су окончали органи реда.

  • Полиција је интервенисала и смирила овај за актуелну власт неугодан и неприличан инцидент, међутим, ствар није окончана. У препознатљивом и карактеристичном стилу СНС, већ се очекују реакције челника Градског одбора због тога што су поменуте личности, учесници инцидента, дозволили тако нешто и отворили простор СНС „душманима“ да сеире, а да их независни медиј развлачи у јавности – једногласно коментаришу постинцидентно стање у редовима врањских напредњака саговорници ИнфоВрањских.

ИнфоВрањске су на трагу детаљније спознаје о међунапредњачком инциденту и персонама које су учествовале у „гужви“, па посетиоци портала могу очекивати пикантне детаље најдаље за пар дана.


С. Костић

Оставите Коментар