Дино Мерлин пре 20 година изда Це-Де на којем пише забрањено слушање за Србе и псе и ми га пустимо овдје да направи 3 концерта, да напуни 3 Арене, да пође из Србије са 100 хиљада евра.

Ђукановић хапси Владику Јоаникија, сада већ Митрополита Јоаникија, држи га 3 ноћи у тамници никшићког притвора, хапсе Митрополита Амфилохија блаженопочившег, држе га у полицијској станици, ислеђују га, малтретирају и ми онда дођемо овдје и аплаудирамо и кажемо, да, да, ми поштујемо ту разноликост мишљења, ми поштујемо плурализам говора…

Вјерујте ми, ја Албанце поштујем из једног разлога, што не дају на себе. Не дају на себе имају своју националну стратегију на 100, на 200 година и држе се заједно, а ми само гледамо како један другом да забодемо нож у леђа, да га искритикујемо. Ако је мало успјешнији од мене, ма има да урадим све да га сломим, да га оговарам, да га пљујем и тако даље…

Уместо да се држимо заједно, да не ликујемо у тренутку када нас свијет понижава, него да се држимо заједно. О томе се ради. Нико није то боље написао од Мила Ломпара “Дух Самопорицања“, дух аутошовинизма.

Дакле ми кад се освјестимо и кад схватимо да немамо других пријатеља у свијету осим нас саме и кад схватимо да немамо ближе 3 куће и 3 огњишта од огњишта у Црној Гори, у Републици Српској и Републици Србији, наравно, са Косовом и Метохијом, тада ће нам бити боље, тада ће нас и свијет поштовати. У супротном, богами, бојим се да пропадамо“, рекао је Владислав Дајковић, политички активиста из Црне Горе.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар