Посланик Демократског фронта, Славен Радуновић, тврди да је младић, Лука Војводић, који је наводно оскрнавио споменик на Равном лазу, шамаран и малтретиран од стране испектора Радусиновића те да је присиљен да призна да је он починилац овог дјела.

„Јутрос сам контактиран од породице младића који је наводно то урадио. Они тврде да је момак присиљен да призна, да је шамаран у полицији од извјесног инспектора Радусиновића и да је вршена над њим психичка тортура да призна да је то урадио“, саопштио је Радуновић током засједања Скупштине Црне Горе.

Након што је прекинуто његово излагање од стране Гвозденовића, Радуновић је додаo да ако је Војводић урадио дјело које му се ставља на терет да треба настрожије да одговара, али да ово није први пут да „црногорско тужилаштво и полиција намјештају људима“.

Како је саопштио, породица нема средстава нити правне могућности да се бори против државе које подмеће поменуто дјело осамнаестогодишњаку, те и да ће неко из Демократског фронта посјетити Војводића и његову породицу.

„Уколико је ово тачно, ми ћемо овој породици и свакој у Црној Гори, пружити пуну подршку. Ми своје људе, који нам се пожале нећемо остављати на цједилу, ни под коју цијену“, казао је Радуновић.

Оставите Коментар