У току је велика акција полиције сузбијања миграната на северу Србије у више градова, међу којима су Сомбор, Kикинда и Суботица!
Према информацијама које поседујемо, акција је отпочела рано јутрос, а на мети су кријумчари миграната а на лицу места је пронађено и више комада оружја.

Kао што је Информер већ писао, у међусобном обрачуну две групе миграната, који се синоћ око 21.30 часова догодио на подручју Хајдукова у околини Суботице, један мигрант је убијен хицима из аутоматске пушке.

Наводно, прво је око 19.30 пријављена пуцњава у шуми у околини овог места, да би два сата након тога поново ођекнули рафали.

  • Полиција је одмах интервенисала и ухапсила групу ирегуларних миграната. У току је њихова идентификација како би се утврдила ко је какву улогу имао од њих у синоћним пуцњавама – наводи добро обавештен извор Информера и додаје да су полицајци, приликом претраге терена, пронашли изрешетано тело миграната.
  • Тело је било у високој трави, на мердевинама. На телу су приметне рупе од метака тако да се случај води као убиство. Такође, пронађена су и три повређена мигранта, двојица су имала ране од ватреног оружја, а трећи је повређен у тучи. Они су превезени у најближу болницу и нису животно угрожени.

Оставите Коментар