За доживотну робију и понижење које трпи не само Радован Караџић и његова породица него и цео слободарски српски народ директно су криве досманлије које су бесрмно отварале шампањац и славиле изручење председника Републике Српске каже између осталог Михаило Јањић, високи функционер Српске деснице.

“Осуда и доживотна робија за Радована Караџића донета је још 30. јула 2008. године када је досманлијски режим на челу са Борисом Тадићем, тада председником Републике Србије и Расимом Љајићем, председником Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом изручио у Шевенинген првог председника Републике Српске” каже за наш портал Михаило Јањић.

“Славље и испијање шампањца у ноћи изручења шамар су и понижење слободарском српском народу. Доза цинизми и мржње према сопственом народу доживела је тада свој врхунац, али и врхунац незадовољства који је касније резултирао брзом краху издјничког режима.”

“Данашања пресуда Радовану Караџићу резултат је антисрпске политике која је вођена од петог октобра 2000. па све до 2012. године, када су српски генерли и хероји испоручивани у кланицу правде и истине која се зове Хашки казамат.”

Јањић поручује да долази време када ће народ судити “жутим инквизиторима” и да њихова издаја неће остати некажњена.