У сазнању смо да је Миливоје Катнић прије неколико седмица добио докуменат који ослобађа све у случају државни удар, казао је на конференцији за новинаре један од лидера Демократског фронта, Милан Кнежевић.

Кнежевић је казао да је ДФ у сазнању „од патриотских структура у Спецјалном државном тужилаштву“ да је прије неколико седмица на име Миливоја Катнића стигао званични документ који не само да обара пресуду за државни удар, него у потпуности ослобађа Михаила Чађеновића, Андрију Мандића и све српске држављане, укључујући и Кнежевића, у поступку за државни удар.

„Питање је зашто крије документ“, казао је Кнежевић.

Он је казао да ДФ тражи од Врховног државног тужиоца да сазове сједницу тужилачког савјета и позове Катнића.

„Да каже какав је документ добио од државних органа Србије. Позивамо правосуђе, које је под контролом Ђукановића, а дијелом и Марковића да се изјасни да ли ће овај круцијални доказ уврстити у списе предмета како би вијеће Апелационог суда могло да отвори главни претрес“, казао је Кнежевић.

Лидер ДФ-а је казао да та партија посједује незваничне информације шта се крије у документу, али да позивају Катнића да их сам изнесе у јавност.

„Ако то не уради, тражићемо, путем међународне правне помоћи, од Србије тај докуменат“, казао је Кнежевић.

Оставите Коментар