Пре неколико дана у службеним просторијама Специјалног државног тужилаштва Црне Горе (СДТ) догодио се прворазредни скандал, у којем је главни актер ни мање ни више био Миливоје Катнић, специјални државни тужилац.

У склопу теме око предстојећих промена у Тужилачком савету Црне Горе, Катнић је наводно под видним дејством алкохола урлао на сав глас да му нико не може ништа, и да се он налази под директном заштитом Aмеричке амбасаде у Подгорици, која је према Катнићевим речима до сада уложила преко осам милиона евра у “реформу” СДТ. Тај износ од осам милиона евра уложених у тзв. реформу, као и своју недодирљивост, Катнић је понављао у више наврата, паралелно са тим испуштајући неартикулисане крике, на запрепашћење свих запослених.

Ово Катнићево понашање је посебно погодило једног од његових заменика Сашу Чађеновића, који се згражавајући над тим сценама, наглас прокоментарисао да му је слепо слушање Катнића донело само невоље у животу, што је наишло на одобравање свих присутних.

Све наведено иде у прилог чињеници да у оквиру СДТ Црне Горе расплет тек предстоји, само се још увек не зна ко ће први отворити Пандорину кутију.

Извор: Националист

Оставите Коментар