• Можда је заиста реч о пројекцији. Можда заиста желе да спрже Црну Гору – поручио је Ђукановић

Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је данас да нова власт тезом о спрженој земљи покушава да се заштити од питања шта они раде на плану унапређења економског развоја Црне Горе.

– Kод нове власти имамо мањак визије и мањак капацитета да се та визија имплементира. Она је за пет месеци могла бар припремити буџет за 2021. годину. Плашим се да је реч о пројекцији каква ће бити Црна Гора, казао је Ђукановић, наводећи да га потези нове власти повлаче на идеју да ће Црна Гора бити “спржена земља”.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

– Можда је заиста реч о пројекцији. Можда заиста желе да спрже Црну Гору – поручио је Ђукановић.

Мило Ђукановић изјаве председника Србије Александра Вучића о дешавањамима у Црној Гори прокоментарисао је да се ради о “самосажаљивом пренемагању српског председника “.

– Трагикомично је када неко ко очигледно преузима на себе одговорност и ауторство за бујање великосрпског национализма да адресира Црној Гори. Покушајмо да се сетимо једне штете и жртве које је црногорски национализам произвео. Јасно је колико је произвео великосрпски национализам. Србију поистовећује са великосрпским национализмом – казао је Ђукановић одговарајући на новинарска питања у Привредној комори Црне Горе, оцењујући “да имамо директну изјаву председника Србије који се ставио у улогу промотера великосрпске политике.”

– Поновио је удбашке подметачине о мојој улози у тој причи. Дискредитују Мила лажима – безнадежно, јалово. Kомитски покрет повезују са мном. Шта можете да очекује од министара у Србији? Очекујете од њих за које није проблем породица Звицер, који не признају геноцид у Сребреници. Неке тезе звуче бедно да је и ово моје пажње превише, рекао је Ђукановић.

Оставите Коментар