Нови гост аутора и водитеља емисије Владимира Ђукановића био је човек који је био један од најбогатијих људи на Балкану, а који је вољом владајућег естаблишмента у Црној Гори безмало протеран и на све могуће начине дискриминисан. Човек који није савио кичму, већ је узвратио режиму Мила Ђукановића, а многи кажу да га је баш он оборио – некадашњи власник Атлас групе Душко Кнежевић.

У емисији је било речи о посети Здравка Кривокапића Београду, одакле нетрпељивости премијера Црне Горе према људима из Демократског фронта који су га изнедрили и довели на ту позицију. Такође, говорило се о томе шта је највећа снага Мила Ђукановића, на шта је Кнежевић одговорио:

  • Везе у подземљу, везе у крупном капиталу и везе по дубини администрације. Безобзира што је нова власт заузела сада неке функције у врховима и заменили преко 200 људи, сва администрација по дубини је ДПС-ова или странака које су биле у коалицији са ДПС-ом и то је највећа снага Мила Ђукановића – рекао је Кнежевић.

Саговорник Владимир Ђукановића дао је одговор на питање колико је новца дао ДПС-у:

  • Десетине милиона евра, можда и више!

За шкаљарски и кавачки клан каже да су под контролом црногорске власти, а на питање да ли је Мило преко особа из поменутих кланова имао сарадњу са људима из саме власти у Србији и радио управо на рушењу Александра Вучића, Кнежевић каже:

  • Мило контролише подземље, посебно у Београду, то је јавна тајна. Ја сам се највише плашио да ме Мило Ђукановић не ликвидира у Београду – подвукао је он.

Кнежевић се на крају захвалио Србији на начину на који га је третирала политички и медијски и што није прихватила да му блокира имовину док је био, како каже, у рату са Милом Ђукановићем.

Оставите Коментар