Сеад Садиковић, уредник и водитељ магазина „Без граница“ на ТВ Вијести осврнуо се на предстојеће парламентарне и локалне изборе у Црној Гори који су заказани за 30. август.

Он је народу објаснио зашто би требало да гласају за ДПС на изборима, подсетивши људе на све за шта су Мило и његова булумента заслужни претходних деценија.

  • Гласајте их. Још овај пут. Цркве вам ваше православне и Закона вам о слободи вероисповести. Па, коме ћете веровати више него њему, првом Србину међу нашим Србима пре четврт века. Хајд’, џамије вам и вере муслиманске, још овај пут. Па, нећете ваљда оне што би да откопају оружје које им је, истина, он поделио, али или је показао да га закопају. Укопали оружје, гласајте их. Само још овај пут. Да вас не кунемо Штрпцима и Буковицом, депортацијама и Kалуђерским лазом. Kао што, верујемо, ни Хрвате не морамо заклињати Морињем, Kонавлима, Дубровником…

Па, није ваљда разлог да га не гласате што је човек замрзио шах. Мата вам, гласајте га. И гласајте их, још овај пут, Скајпа вам, преко кога најближе гледате. Па због нас их гласајте, молимо вас. Још овај пут. Па, како бисмо ми приче правили да није њих оваквих? Магазина вам Без граница, гласајте их. Па, је ли боље да их гласате него државни удар на дан избора да вас задеси? Гласајте их, да вас не кунемо у Дерипаску, обновљиве изворе енергије и аферу Можура.

Душе вам убијене новинарке са Малте, Дафне Kаруане Галиције, гласајте их. Па, ево, јесу хтели да присвоје нашу Солану, али нису. Ваших вам стотина милиона еура из те солане, још овај пут. Ваших вам милијарди дуга којима су вас задужили… Гласајте их, Лименке вам и мистериозне виле на Горици. Па, кога ако не њих?

Да вас не кунемо у Веснин трећи мандат, правосуђа вам и полицијских интервенција. Сузавца вам, оног пре четири – пет година и овога будванскога, гласајте их. Рана вам из рата у који су вас повели… Без демократије остали ако их не гласате. Шта, већ сте остали? Па онда их гласајте, свеједно вам је, поручио је Садиковић.

Оставите Коментар