Када сам прочитао изјаву Солане, јасно ми је било да НАТО има план за напад на Србе који бране светиње. Наиме, изјавити да ће главни штаб одбране цркве бити Манастир Острог, сваком иоле паметном је постало јасно шта желе и да већ таргетирају мете. Додуше није први пут да злотвори кидишу на Манастир Острог и Светог Василија, па не чуди ни овај наум НАТО пакта. Знају да је тамо највећи светац и да се највише вјерника окупља код њега.

Пише: Велимир Ераковић

Можда је протува и велеиздајник Мило Ђукановић причао Солани о јуначкој погибији Баја Станишића и његове мале чете, па су се толико препали да знају колико се радосно и благодетно гине код таквог чудотворца. Сотона у лику Мила Ђукановића је на превару, скупштином увела Црну Гору у НАТО. Референдум да ли народ жели у овај убилачки савез није одржан. Приватизовао је питање позивнице у ову злочиначку алијансу, као што је и државу приватизовао. Сад, потпуно без рјешења како да се обрачуна са оволиким народом, уз помоћ НАТО пакта, креће у јуриш. У јуриш на Србе и Српску православну цркву. Знају ли роботи из Америке и осталих западних земаља да им никад нећемо опростити жртве из Мурина и Даниловграда и да не прихватамо да су гробови наше дјеце, те хумке натопљене мученичким сузама родитеља узалудне. Знате ли бјелосвјетске олоши да нас морају све побити да би ушли у Острог или било коју цркву.

Нијесам полудио да остајем у Београду, а браћа да ми гину. Па ђе је љепше завршити овоземаљски живот но поред ћивота Светог Василија? Ловћенски тајновидац и светац Његош лијепо говори: ,,Земаљско је царство за малена, а небеско вазда и довијека”.

Или Свети Петар Цетињски пред осудне битке на Мартинићима и Крусима: ,,Зло чинити, ко се од зла брани, ту злочинства нема никаквога”. Није ни мени ни мојој браћи да први пут бијемо битку са НАТО. Замислите како је мајци и породици мајора Зорана Радосављевића? Поквареним мигом је сам узлетио у њихових двадесет ф16. Прије полијетања је дошао кући да се поздрави са својима, а мајка га пита: ,,Зашто сам сине?” Мајко морам, одговара Зоран и наставља, шта је човјек ако изгуби своју отаџбину. Наш брате у Христу, поносу и дико рода Српског, знај да живиш у срцу свих нас и да као путоказ имамо тебе, хероје са Кошара и Паштрика. Срби из Црне Горе неће мирно гледати како нам срце из груди чупају, а душу уништавају. Није Србија заборавила младиће из Пећи, Милицу Ракић, Грдличку клисуру и остале невине жртве по Нишу, Чачку, Београду и цијелом Косову и Метохији. Коначно се очекује оштра и одлучна реакција предсједника Вучића. Има најбољу и најјачу војску на Балкану и нека им пошаље поруку како ће проћи, такну ли Србе. Херцеговци неће остати мирни јер је Свети Василије из њихових крајева, тако да би Ђукановићу Јудини,издајнички сребрењаци могли овај пут доћи главе. Ми нећемо Јудине сребрењаке, него борбу са НАТО пактом и црногорским усташама.

И вријеме је више Мило да то ријешимо. Ви таргетирајте а ми ћемо се бранити и одбранити сваки храм, манастир и цркву. Срби у полицији, чим почне сукоб бацајте униформе и скидајте еполете. Свакоме од вас који тамо останете, остаје проклетство на кућу и пород од Светог Василија. Кад нас нападну, немамо алтернативу, народ мора побиједити и освојоти слободу. Самим тим тиранин и диктатор ће пасти. Вођени Господом, испуњени радошћу шта бранимо, јер како рече Његош: ,,Чашу меда још нико не попи, да је чашом жучи не загрчи”. Тако нас је Његош учио,па нас та чаша чека. Код нас се сузе и осмјеси увјек мијешају. Зато, само ,,бујрум“, што би Срби Мухамеданске вјероисповјести рекли.

Крените Милове усташе и западна бандо без корјена. И ако сваки погинемо, сјеме нам се неће затријети. Доћи ће послије нас бољи Срби, који ће цијенити наше жртве и страдање. Доћи ће генерације,које заслужују да се називају нашим потомцима, генерације које ће се светити злочинцима. Браћо Срби, спремите се за највећа искушења, одбрану цркве и части. Мило је овим законом прекршио устав и нарушио право имовине. Како, након 1219 године, а и након тога може доказати да Црквена имовина није њена? Сваки храм, манастир и црква имају ктитора. Са десне стране фрескописа он држи тај манастир у руци. Због свега му препоручујем да размисли још једном, има кад. Не нападај нас никоговићу и несоју, још су фрешке ране од задњег братоубилачког рата а ти нове отвараш, правећи се патриота и бранећи монтенегро. Нападаш цркву како оће да ти отме државу. Твој патриотизам је лажан и последње уточиште хуље. Патриотизам проткан милијардама отетим од народа. Патриотизам једне приватне државе тебе и пар тајкуна. Све то указује да је лажан, својствен само убицама, мафијашима и лупежима. Само хуљама. А ти јеси бјелосвјетска хуља.

Оставите Коментар