Да је Милу Ђукановићу „образ као ђон“ говоре чињенице да је у више наврата покушао да фалсификује историју сопственог народа, а само како би провоцирао Србију. Да је издао забрану угледним јавним личностима из Србије да не смеју да пређу границу његове земље, чиме је показао да се Црна Гора претворила у приватну државу. Ђукановић је на јавном сервису оптужио и лидере српских партија у Црној Гори зато што захтевају равноправност Срба и српског језика у тој земљи.

Као најсрамнији чин човека без образа је тај, што је Ђукановић послао своје генерале на самопроглашено Косово како би помагао шиптарима, Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају, да формирају војску састављену од оних који су клали Србе.

Још један у низу доказа да Милу Ђукановићу смета Србија и све што је српско, је тај што је послао у Београд, на утакмицу са Србијом, своје милогорце такозване Варваре Шиптаре како би навијали за његову државу.

Crnogorski navijači nisu ispoštovali skandiranje Kosovo, Srbija

Posted by Srbija Danas Sport on Saturday, November 17, 2018

Када су те Варваре Шиптаре навијачи Србије позвали да заједно скандирају паролу „Косово је Србија“ која је један од стандардних колорита на утакмици орлова, они су то одбили иако навијачи многих других земља овакав позив наших навијача срдачно прихватају.

Ипак, сада када се зна да су они послати директно од Ђукановића, те да то није група навијача, већ група Варвара Шиптара није ни чудо што су одбили да скандирају „Косово је Србија“.

Навијачи Србије препознали су ко се заправо крије иза групе људи, односно да је Мило послао своје људе са намером да нас провоцирају усред Београда, те им узвратили скандирањем „Варвари, Шиптари“ што је синоним за милогорце.

Advertisements
--