Председник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић био је домаћин Хашиму Тачију, председнику привремених приштинских институција, пре неколико дана у Будви.

Састанак је био приватног карактера, сазнаје портал Српско уједињење.

Сем краће шетње градским улицама, Ђукановић и Тачи су највећи део времена провели у ћаскању у ресторану и дискотеци “Перла“.

Неколико грађана Будве и двоје туриста имали су непријатности када су припадници Тачијевог и Ђукановићевог обезбеђења одузимали фото-апарате и тражили на увид мобилне телефоне како би обрисали фотографије и видео-снимке који сведоче о овом дружењу. Осим тога, јако су се потрудили да их нико не сними ни током кратке шетње градом.

„Баш је непријатно када вам приђе обезбеђење неке јавне личности, па још и председника државе, и пред неколико десетина случајних пролазника одузима вам личне ствари да провере да ли сте сликали или снимили нешто од чега дотични могу да имају политичку штету. Са мог фото-апарата обрисане су две фотографије и морао сам да чекам 15 минута да бих га добио назад, каже један саговорник.

Оставите Коментар