Вила под Горицом која се доводи у везу са Милом Ђукановићем, продата је арапском инвеститору, непосредно пред изборе у Црној Гори, сазнају медији.

Тај велелепни објекат се формално водио на Владана Ивановића. Препродаја виле је највероватније покушај да се уклоне трагови који воде до првог човека Црне Горе.

Власник Атлас групе Душко Kнежевић изјавио је да је и он у сазнању да је вила продата.

Он је раније оптужио Ђукановића да се кућа поред виле „Горица“ гради за њега, али да се води на његовог пријатеља Владана Ивановића.

Kнежевић је рекао да има доста финансијских и трансакцијских доказа за тврдње које је наводио у јавности али да „цела Црна Гора зна да је то Ђукановићева кућа, али нема храбрости да то каже“.

Ђукановић ми је понудио да се на мене води кућа која је на Горици, када је требало да се гради, међутим ја сам то одбио и кућа се води на Влада Ивановића-његовог друга. Жао ми је што Влада увлачим у све ово, али то је једна реалност и мислим да би државни органи требало одмах да покрену истрагу и виде како је та кућа финансирана и ко стоји иза те куће формално. Али та кућа, коју је радио архитекта Зоран Петровић са својим сином који ми је исто то потврдио, је кућа Мила Ђукановића… Нек Специјално државно тужилаштво испита архитекте, извођаче радова и виђеће шта се дешава тамо. Имам доказе финансијске природе гђе се виде трагови новца по другим пословима и то ће врло брзо да крене у јавност – рекао је Kнежевић.

Leave a Reply