На магистралном путу Даниловград-Подгорица, у месту Бјелопавлићи на саобраћајном знаку освануо је усташки симбол, јавља црногорски портал ИН4С.

У сред Бјелопавлића усташко обележје на саобраћајном знаку! Само пар дана након албанског упада на православне светиње у Свачу и ширење обележја Велике Албаније, у Бјелопавлићима након режимске прославе 13. јула неко се осилио да Србима покаже да Црна Гора више није њихова држава.

Усташко обележје које се може видети на саобраћајном знаку није сликано ни у Сплиту, Загребу, Вуковару, већ у срцу Бјелопавлића на магистралном путу Даниловград-Подгорица.

Само пар дана након албанског упада на православне светиње у Свачу и ширење обележја Велике Албаније, у Бјелопавлићима након режимске прославе 13. јула неко се осилио да Србима покаже да Црна Гора више није њихова држава у којој су они конститутивни народ и да их несумљиво чека судбина Срба из оног дела Хрватске где су такође били конститутивни народ.

Изјаве председника Црне Горе у емисији „Жива истина“, где прети да се обрачуна са свима који носе црне мантије, те изјава председника Владе на прослави 13. јула да српска православна црква мора да поштује законе државе, даје ветар у леђа појединцима који су наследици Секулићеве и Штедимлијеве крваве усташке идеологије.

Ирационално је очекивати од надлежних да предузму неки законски корак у складу са кажњавањем преступника који на овај начин пропагирају неки нови српски Јасеновац и остала стратишта.

Оставите Коментар