Естрадна сцена је у данашње време као Шведски сто. Свако по личном нахођењу бира шта жели да ‘конзумира’, односно врсту музике. Свака песма треба да има деловање наданућа, да би позитивно утицала на лични развој сваке особе. Е, када се каже позитивна енергија и адекватна порука кроз песму – то је Миломир Миљанић!

Почевши од боје гласа, па све до стихова које неретко сам пише. Ако зађемо мало дубље у његову дискографију, видећемо да му свака песма садржи неку моралну поруку, која може послужити као моћно оружје свакоме од нас. Топло препоручујем песме: ‘То Српкиња само радђа’ и ‘Вратићу се’, јер лично мене највише оплемене. Наравно, Ви ћете врло вероватно имати другачији избор, али чим нам се допада оваква бранша музике, на истом смо.

Да се вратим на стварање Господина Миљанића. Тешко ћемо данас пронаћи солисту који кроз своје певање промовише традиционалне вредности, које су од егзистенционог значаја за свакога од нас. Он је у ствари уметност, и начин на који оплемењује нашу Српску целину је уметничко дело за себе.

Нисте ни свесни колико слушање оваквих песама позитивно делује на младог човека, зато топло препоручујем свим генерацијама стваралаштво овог врсног уметника.

Андрија Поповић

Оставите Коментар