У организацији Мила Ђукановића у протеклу недељу 22. августа на Цетињу је одржано протестно окупљање малобројне скупине екстремистичко-криминалне организације под називом „комите“, који се залажу за укидање слободе вероисповести у Црној Гори.

Иако је амбициозно замишљен као последња сламка спаса остатака Ђукановићевог злочиначког режима, тужни малобројни скуп је био слика пропасти једне страховладе, која још тражи дубине свог дна.

Гледајући поражавајуће снимке са Цетиња, у Ђукановићевом окружењу је у недељу завладала потпуна паника и очај, од коментара да је „Цетиње дефинитивни крај“, до еуфоричних налога да се по сваку цену у медијима повећава број присутних „по пет и десет пута ако треба“.

Ђукановић је упућивао увредљиве речи својим најближим сарадницима и окупљеним „кретенима-комитама“ и затражио да се међу њима одаберу најекстремнији који су способни да „бар изазову инциденте“ на дан устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија.

Ђукановића је посебно забринуло то што се на Цетињу вијорила застава СФРЈ са звездом петокраком, због могућности да западне дипломате у својим извештајима због сличности помешају „комите“ и „комунисте“ – уз закључак „прогласиће нас за нови Вијетконг и Северну Кореју“. 

Из тог разлога, Ђукановић је наложио да се на порталима под његовом контролом одмах пусти памфлет који је потписан именом и фотографијом професора београдског Факултета политичких наука Илије Вујачића, као „америчког човека“, а текст се састоји од тешког облика говора мржње против Српске православне цркве и српског народа. Међутим, професор Вујачић се убрзо оградио од овог безочног чина „крађе идентитета од стране Милове губитничке и јефтине пропаганде“, која је потпуно изгубила компас у спремности да жртвује туђа имена, каријере, част и углед, па изгледа и животе, зарад својих себичних интереса.

Извор: Националист

Оставите Коментар