Под теретом проблема проузрокованих непромишљеним и бахатим доношењем одлука на штету сопственог народа и цркве, црногорске власти тону све дубље. У очајничким покушајима да незадовољство народа припишу „страном фактору“, односно да лажно прикажу како су литије и молебани организовани од стране званичног Београда, који наводно на тај начин покушава да изазове нестабилност у региону, црногорски издајнички режим се све дубље уваљује у каљугу, понављајући лажи из претходног периода, у које ни у време када су креиране нико није веровао, а камоли сада.

У складу са тим, како би се скренула пажња са стварног узрока незадовољства стотина хиљада Црногораца који из дана у дан изражавају мирни протест против однарођене власти, у црногорским медијима је „оживљен“ давно раскринкани пројекат измишљеног „државног удара“ у Црној Гори. У том циљу се тенденциозно пласира изјава коју је Саша Синђелић, један од кључних актера те фарсе, наводно пре више од годину дана дао у присуству свог адвоката Наде Митровић Ракић из Смедерева.

Наиме, у тренутку када досадашњи ментори дижу руке од Ђукановића и његових олигарха, пуштајући их да лагано плове ка депонији историје, црногорски режим не долази на бољу идеју од те да медијски пласира лажи установљеног психичког болесника Саше Синђелића, који своје исказе мења на дневном нивоу, усклађујући их са актуелним потребама. С обзиром на то да су ипак проценили како изјава опште познатог манипулатора и лицемера сама по себи није довољна, црногорске власти су одлучиле да јој додају на „тежини“ тако што ће је потврдити адвокат Нада Митровић Ракић. Међутим, овом приликом су вероватно изгубили из вида да је Нада Митровић Ракић можда и већи „проблем“ од несрећног Синђелића, чиме све ово постаје још апсурдније.

Нада Митровић Ракић је медијску славу стекла пре много година тако што је поднела тужбу против човека који је преминуо неколико месеци пре тога. Тај бестидни поступак није био последица незнања, јер чак и Нада зна да се мртви људи не могу тужити, већ бескрупулозног покушаја да финансијски ојади ожалошћену породицу, маниплулишући њима и њиховим осећањима и злоупотребљавајући њихово емотивно стање. О томе да се после тог медијског скандала, услед којег је презрена и исмејана од целокупне српске јавности, није призвала памети и почела да поступа поштено, сведочи околност да је дуг њене адвокатске канцеларије по основу неплаћених пореза у једном моменту достигао преко 8 милиона динара.

Уколико се црногорске власти у грчевитој борби за опстанак, као за последњу сламку спаса хватају за изјаве „моралних величина“ као што су Саша Синђелић и Нада Митровић Ракић, мислећи да је правда, осим што је слепа, и озбиљно глупа, евидентно је да им је крај сасвим близу.

Извор : Националист

Оставите Коментар