Предвиђања неких аналитичара да Милу Ђукановићу не одговара висока излазност на изборима, све су реалнија о чему сведочи и информација из Зете где се на све начине грађанима ускраћује једно од основних права – право на избор власти, пише Глас јавности.

Тајкун Мила Ђукановића Рајо Шушкавчевић и власник режимске фирме „Транспетрол“, због велике излазности у Зети, застрашује и прети запосленима у својој фирми отказом, ако изађу на изборе.

Шушкавчевић има развијен бизнис и у Србији, а његови послови би ускоро могли бити подвргнути институционалним третманом и аутоматски стопирани од стране надлежних институција.

Шушкавчевић се већ дуже време помиње као шверцер нафте према Косову. Сумња се да је овим пословима за неколико десетина милиона оштетио буџет Србије и Црне Горе.

Шушкавчевић се памти и као човек који је 1991. године, што је тада била права сензација, купио „Mercedes CL 600“ за више од 300.000 марака. Рајо Шушкавчевић је и члан ДПС Зета, а познат је и по „Рајовом ранчу“ нелегалном градилишту у зони Манастирског врбиша на Морачи.

Leave a Reply