Други пут за мјесец дана моја породица се узнемирава и малтретира. Први пут када сам ухапшен без икаквог разлога пред очима 5-о годишње братанице и сада када је у касним вечерњим часовима узнемираван мој отац

Мог оца је касно синоћ на његов приватни мобилни телефон, са броја 067 189 092 позвало лице, које се представило као Бурић из полиције и пренијело му да морам: „Хитно да се јавим у ЦБ Подгорица због писања на порталу…“, саопштио је политички аналитичар Игор Дамјановић. 

Поред наредбе да се хитно јавим, лице је такође испитивало мог оца „шта ја радим у Русији и код кога сам отишао.“

Нема никакве сумње да особа, која је позвала мог оца одлично знала да се налазим ван земље, као и да јој је ту информацију од граничне полиције могла прибавити лакше од структуре мог породичног стабла и њихових приватних телефона, казао је Дамјановић за ИН4С.

Стога, синоћње поступање припадника црногорске полиције представља нови полицијски перформанс страха и незаконитог притиска на моју породицу. Заиста је интересантно по ком основу је мој отац синоћ позиван на свој приватни мобилни телефон, што де факто треба да значи су и чланови породица противника режима Мила Ђукановића предмет детаљне полицијске опсервације.

Други пут за мјесец дана моја породица се узнемирава и малтретира. Први пут када сам ухапшен без икаквог разлога пред очима 5-о годишње братанице и сада када је у касним вечерњим часовима узнемираван мој отац.

Позивам црногорску полицију да престане се понаша као ОЗНА, остави моју породицу на миру и све што имају спорно расправе са мном лично када се вратим у земљу, поручио је Дамјановић.

Ко је извјесно лице „Бурић“, и који је текст, на ком порталу предмет оваког поступања, као и да ли је малтретирање чланова породице у складу са Законом, покушаћемо да добијемо одговор од Управе полиције. Редакција ИН4С је упутила питања везано за поступање према Миодрагу и Игору Дамјановићу.


Оставите Коментар