У покушајима да прекроје исказану вољу грађана Црне Горе Мило Ђукановић и његови партнери из врха Демократске партије социјалиста (ДПС) настоје да поврате изгубљену подршку САД и ЕУ.

Пропагандна машинерија ДПС кроз све доступне ресурсе, пласира лажне вести о томе како ће новоизабрана власт наводно угрозити независност Црне Горе, покренути процедуру за иступање из НАТО алијансе, те повући признање једнострано проглашене независности Kосова.

Поред тога, активисти ДПС призивају, али и фингирају међунационалне инциденте, да би створили лажну слику како присталице политичких опција којима су грађани на изборима пружили поверење угрожавају права националних мањина у Црној Гори.
Међутим, више пута поновљене изјаве свих лидера будуће власти, али што је још важније, њихови досадашњи одговорни поступци по свим овим питањима, у потпунусти демантују лажи које пласирају остаци Ђукановићевог режима.

Становницима Црне Горе је јасно да се ништа од тога не дешава, нити ће се дешавати, већ да је реч само о покушајима опсена од стране поражене политичко-криминалне хоботнице, која у свом посмртном ропцу уопште неводећи рачуна о виталним интересима државе и грађана, али ни о свом образу, све подређује покушајима да се одржи на власти.
Ситуација је у потпуности јасна и Ђукановићевим некадашњим партнерима са Запада, који су му ускратили своју подршку, што његове постизборне поступке чини потпуно бесмисленим…

(Глас јавности)

Leave a Reply