Црна Гора из дана у дан пријављивала је да нема новозаражених коронавирусом, те стигла и до промоције себе као државе у којој нема коронавируса.

Варнице са Србијом искрсле су када је почела да отвара своје границе према многим државама, а Србију, према и данашњим извештајима – поново изоставила

Помоћница министра здравља Весна Мирановић рекла је да ће струка одлучити о отварању граница према Србији. Рекла је да је необично то што су у Србији претходно тестирали два пута, а сада само једном.

Ипак, ни у Србији није промакла једна необичност. Троје студената из Студентског дома Kарабурма и њихових двадесет контаката налазе се у изолацији. Смештај студената јавио се као ново жариште, како преносе медији, управо због студента који је дошао из Црне Горе, која је прогласила крај епидемије. Медији постављају питање – која је могућност да баш од грађанина из земље која је прогласила крај епидемије, уколико су њени подаци тачни, почне ново жариште у Србији. Тачније, да ли је ово показатељ о прикривању података Црне Горе?

--

Leave a Reply