Неистина је да Андреј Вучић, брат председника Србије, поседује хиљаде хектара земље у Војводини и картел у који спада и ланац „Хлеб и кифле“, изјавио је данас члан председништва СНС-а и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.

Како се наводи у саопштењу Министарства, он је истакао да „такву глупост може да смисли само изопачен мозак и да је време да из редова опозиције престану да лажу народ“.

Додао је да је новинар Милован Бркић гостујући на једном Јутјуб каналу изговорио низ будалаштина на рачун Андреја Вучића, лажући да је брат председника Александра Вучића купио ланац пекара „Хлеб и кифле“ за два милиона динара.

„Такву глупост може да измисле само истомишљеници Драгана Ђиласа којима је једини посао да краду, лажу и обмањују јавност“, рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима, такви мисле да ће гнусним лажима преварити народ и убедити их да је брат председника Александра Вучића попут њих, лажов, преварант, тајкун.

„Ако мисле да ће на тај начин укаљати углед председника Вучића, његовог брата и породице, грдно су се преварили“, рекао је Ђорђевић.

Истакао је да се текстовима које пласирају лажни новинари а диктира их опозиција, не долази на власт и не купују поени грађана.

„Уместо да причају лажи, могли би да понуде грађанима Србије нешто што би могло да унапреди њихов живот, али пошто им такве идеје очигледно не падају на памет, најбоље је да заћуте“, поручио је Ђорђевић.

Leave a Reply