Министар спорта и младих Владе Црне Горе Никола Јановић, Веселин Баровић, председник Кошаркашког савеза Црне Горе и Петар Смоловић, председник Општине Бијело Поље су 24. јуна 2020. године посетили кошаркашице репрезентације Црне Горе., пише Глас јавности.

У том граду, забележен је пораст заражених од вируса „КОВИД-19“ (Корона), а сада је на нивоу од 25 заражених лица. Након ове посете, код Јановића су регистровани симптоми вируса Корона, што је посебно забрињавајуће, нарочито узимајући у обзир да је у међувремену установљено да је Јановић приликом поменуте посете Бијелом Пољу имао контакте са лицем којем је потврђен „Ковид-19“.

Изгледа да је Јановицић имун на све инструкције и правила прописана од стране Националног координационог тела Црне Горе, јер је и по спознаји да је остваривао ризичне контакте са зараженим лицем у Бијелом Пољу, наставио да учествује у раду Владе Црне Горе, присуствујући седницама и угрожавајући друге министре и коначно „Корона фри“ премијера Душка Марковића, као и водитеље на телевизији на којој је Јановић гостовао у јутарњем програму недуго након посете Бијелом Пољу.

Међутим, у целокупној ујдурми „имунолошког приступа“ Јановића у решавању проблема вируса Короне у Црној Гори, прикрива се да је Јановић управо посредством Веселина Баровића са којим се налазио у блиским контактима, заражен вирусом Корона.

Нико о овоме не говори зато што у Црној Гори, првој „Корона фри“ држави на свету, како ју је Јановићев шеф Душко Марковић представио међународном аудиторијуму, ДПС-овски кадрови не могу бити заражени висуром Корона, јер они су сви „Корона фри“.

Функционере ДПС-а по правилу мора обузети други вирус, мутаген милопоклонства, лажи и прикривања чињеница од јавности, само тако опстајете као функционер ДПС-а без обзира да ли имате или немате Корону. Било како било, у негацији свега Јановић и Баровић, који су заражени, тј. нису заражени, тј. не знамо који је вирус код њих присутан јер Црна Гора је „Корона фри“, шире вирус који се стручно зове „КОВИД-19“, не марећи за здравље људи, блиских сарадника, а тужилаштво и НКТ ћуте. Па ко је овде луд? Марковић који је „Корона фри“ или ми?

Оставите Коментар