Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин казао је да стварање “српског света” решава национално питање Срба, те да је процес уједињења почео и да се то више неће моћи зауставити.

Он је рекао да никоме није сметало то што су се Немци ујединили и тако завршили ревизију разултата Другог светског рата, “али смета што Срби желе да живе у једној држави“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

„Верујем да стварање српског света решава национално питање Срба, да зауставља ширење “велике Албаније”, гарантује Србима да се геноцид над њима никада више неће поновити, а изнад свега осигурава се дуготрајан мир на Балкану“, рекао је Вулин.

Како је рекао, често чује приче како ће сви живети у Европској унији, те да зато нема потребе да се окупљају у српској држави.

„Заборавља се да смо ми тако већ живели, вековима у Османском царству, неколико деценија у Аустро-Угарској, а четири године под командом Трећег рајха“, нагласио је Вулин.

Како је рекао, није решење да сви Срби живе заједно у туђој држави већ да највећи део Срба живи у својој земљи.

„Народ који је упознао поновљени геноцид у свакој генерацији и увек од истих починилаца нема право да остави својој деци прилику да и она доживе истребљење својих сународника у деловима нације где их не штити држава. Захваљујући Вучићу Срби су постали јединствен политички народ и процес уједињења је почео, а то се више неће моћи зауставити“, рекао је Вулин.

Leave a Reply