Након скандалозних интернет објава функционера ЕУ Гунтер Фехлингера (Gunther Fehlinger), нашој редакцији је обратио Мирољуб Миланов из Ниша, који је желео да са нама подели изразито непријатно искуство.

Наиме, Миланову су недавно на путу према београдској аутобуској станици, док је пролазио кроз насеље „Београд на води“, пришла два мушкарца које је Миланов касније препознао управо захваљујући скандалозним Твитер објавама, који су преплавили све домаће медије. Ти, за њега у том моменту непознати мушкарци, били су Гунтер Фехлингер и Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница. 

Њих двојица су шокираном Миланову понудили групни хомосексуални однос у оближњем стану на дан (тачна адреса је позната редакцији), што је Миланов одмах одбио, бежећи са лица места главом без обзира.

Када је стигао у Ниш, Миланов је размишљао да ли да поменуо пријави полицији, али је од тога одустао јер нема конкретне доказе којима би могао да потврди полни напад на њега. Из наведених разлога, обратио се нашој редакцији, пре свега због објективног и избалансираног извештавања о досадашњим интересантним активностима Фехлингера и Стојковића.

Иначе, Мирољуб Миланов је од недавно постао познат широј јавности по свом контроверзном учешћу у емисији „Проводаџија“.

Оставите Коментар