Миша Вацић, лидер Српске деснице, признао је да му је у младости идол био Војислав Шешељ, и то због наступа који је лидер СРС имао у Хагу. Сада, када га је вођа радикала као политичког конкурента испрозивао, Вацић одговара да је Шешељево време прошло, те да је већ политичка прошлост.

Када је реч о његовим политичким амбицијама, Вацић каже да је успех који је Српска десница остварила на изборима у Медвеђи, где су сами прешли цензус, само почетак и поручује да ће његова партија бити будућност Србије.

Одговарајући на питања познатих, Вацић је открио да више воли црнокосе девојке, али је открио и да је својевремено тренирао четири спорта, те да се опробао у боксу и у ММА.

Војислав Шешељ, лидер СРС

Поручите Миши Вацићу да ћу му јеати мајку.

  • Господине Шешељ, сматрам да интелектуалцу вашег ранга не приличи такав говор. Не скривам да сте мени и великом броју младих били узор док сте се борили у Хагу. Данас је време да се суочите са чињеницом да сте ипак политичка прошлост. Господине Шешељ, због ваших година у којима сте и вашег здравственог стања сматрам да вам стрес није потребан.

Дарко Божовић, бивши голман Партизана

*Да ли си се некад бавио спортом?

  • Борилачке вештине сам дуго тренирао, а сада када ми време дозволи. Четири године кик-бокс, годину дана бокс, две године ММА, две године ватерполо и годину и по дана атлетику. Морам признати знатно мање него раније и трудим се да то променим јер је спорт важан сегмент не само због здравља већ и због менталне стабилности.

Предраг Аздејковић, геј-активиста

*Колико су ти се ставови о ЛГБТ популацији променили од почетка бављења политиком до данас и колико сам ја одговоран за то?

  • Моји ставови по питању ЛГБТ су исти, сматрам да параде треба законом забранити јер свачија сексуалност је ствар личне природе и приватности, а не јавне промоције зарад личних интереса. Но, морам признати да су ми твоји национални ставови заиста симпатични и да навијам да тај лоби којем припадаш још више ради у националном интересу.

Ера Ојданић, певач

*Падаш ли пре на црнке или плавуше и шта више волиш код жена, груди или задњи трап?

  • Моја је вереница црнка. А о женама је дегутантно да вам одговорим на начин на који сте поставили питање.

Божидар Спасић, бивши припадник ДБ

*Где очекујете следећу победу деснице у Србији?

  • Десница се као политичка опција у Србији галопирајућим темпом шири, и на првим наредним изборима показаћемо своју јачину. Медвеђа је само почетак. Ако сагледате европске трендове, десница је у експанзији, што значи да ће Српска десница у Србији бити легитимна политичка будућност.

Тијана Ајфон, старлета

*Прочитала сам негде да имате 14 џипова. Ако је то истина, који вам је омиљени?

  • Немам ниједан џип. Али моји сарадници имају и користимо их искључиво за кампање када обилазимо неприступачне терене.

Дамир Хандановић, члан Главног одбора СНС и директор ЦЕБЕФ

*Пошто знам да волиш животиње, која ти је омиљена раса пса?

  • Тренутно имам ротвајлера, који ми је трећи пас, и зове се Атила. Претходни су били Ареј и Арон, такође ротвајлер и црни лабрадор. Животиње јако волим и увек подржавам праве и искрене борце за заштиту животиња.

Владимир Ђурић Ђура, фронтмен бенда Ђура и морнари

*Који ти је омиљени страни филозоф?

  • „Шта треба урадити да би се придобио народ? Нек ваљани људи буду на вишим положајима од рђавих људи, народ ће вам се прикључити. Учините ли супротно, народ вам неће пружити своју подршку.“ Конфучије.

Ненад Милијаш, помоћни тренер у Црвеној звезди

*Негујеш ли породичне ручкове и окупљаш ли фамилију често?

  • Породица за мене представља мир и стабилност, и трудим се да сваки свој слободан тренутак проведем са њима. Упркос обавезама, недељни породични ручак не пропуштам, и то је један од тренутака када смо сви фамилијарно на окупу. А то нема цену. Знам да је код вас у кући исто.

Бојан Бутулија, бивши тренер Партизана у рукомету

*За кога навијаш?

  • Звезда, Србија, никад Југославија. Љубав према Црвеној звезди, мом брату и мени је тата од малих ногу усадио. Али на европским такмичењима увек бодрим тим који је из Србије.

Ивана Жигић

Оставите Коментар