У интервјуу за Правду председник Српске деснице Миша Вацић коментарисао је повећање интезитета деловања прозападног НВО сектора у Србији у последњих неколико месеци.

Про НАТО снаге у Србији, НВО и поједини аналитичари, су појачали активност последњих неколико месеци, шта је по вама разлог њихове кампање?

Разлог је притисак на Србију да се што пре определи у рату између Русије и Запада који се одвија у Украјини. Односно да стане на страну Украјине и престане бити неутрална, што би нама и као народу и као држави донело несагледиве последице.

Изгледа да Вучићев метод примиривања про НАТО снага кроз ухлебљивање у институције није решило проблем, стасала је нова генерација, како би решили проблем страних агентира у НВО сектору?

Једноставно. Забранио би их све одрeда!

Зашто у Србији нема више скупова подршке руској специјалној операцији?

Има. Погледајте само друштвене мреже. То што медији режимски и либерални о томе не говоре не значи да нема. Подршка постоји. Скупови се иначе тешко организују, чак и кад су неки озбиљни национални интереси у питању. Скупове у Србији углавном добро организују странци. Спонтани и лоше организовани скупови су доказ да иза њих не стоје странци.

Оставите Коментар