Лидер Српске деснице Миша Вацић критиковао је све оне у Србији који навијају за Хрватску на Светском првенству у фудбалу. Вацић је рекао да је највећи проблем што хрватски фудбалери певају усташке песме и славе злочиначку акцију „Олуја“ и тиме величају масовна убиства Срба, логоре за убијање деце, геноцид и друге злочине над нашим народом.

Он је, гостујући у јутарњем програму на „ТВ Хепи, одбацио спекулације о могућем договору Путина и Трампа о томе да ће Русија признати Косово у замену за Крим. Вацић је рекао да то није истина, да Русија наставља да брани суверенитет Србије и да ће се то најбоље видети приликом предстојеће Путинове посете Србији.

Вацић је рекао да је у Србији и даље распрострањен проблем „аутошовинизма“, да улице и даље носе имена људи који су се борили против Срба и Србије. Он је указао да се народи Балкана који имају лажне идентитете уједињују на мржњи на Србима и навијају једни за друге.

– Поједини Срби су наивни и кажу ето из комшиских разлога ми их бодримо. Ја немам оправдање за то! – каже Вацић.

Осим Вацића, у емисији су гостовали Дражен Остојић -уредник спортске рубрике „Српског телеграфа“, Миодраг Линта – председник Савеза Срба из региона и Јован Секулић – главни уредник листа „Спорт 24“.

НАЦИОНАЛИСТ.РС