Гостујући на ТВ Стара Пазова у емисји „Коментар“, Миша Вацић, председник Српске Деснице говорио је о успешно завршеним изборима у Медвеђи на којима је Десница самостално освојила 6,52 %, и рекао да је то само почетак освајања власти, и истакао да ће Српска Десница у будућности бити бољи партнер за власт него мањинске партије које су у овом тренутку део владајуће већине на челу са СНС-ом.

Одговарајући на питања Тине Милановић, водитеља Коментара, Вацић је истакао да замера актуелном режиму што не штити грађане од дела бахате опозиције, која више него очигледно врши терор над већинским народом.

Лидер Српске Деснице се осврнуо и на велики број жена које чине окосницу Српске Деснице и налазе се на истакнутим положајима, посебно истичући да је већина њих остварена као супруге и мајке.

„Политика је утакмица и Српска Десница планира да равноправно учествује у тој утакмици. Резултат се може остварити једино на изборима, а Српска Десница дочекује изборе спремно. Позивам народ да гласа по својој савести, када буде било време за то.“, закључио је Вацић.

Leave a Reply