Председник Српске Деснице Миша Вацић, који се упркос забрани уласка од стране шиптарских терориста, данас налази на Косову и Метохији, на свадби председника ОО СД у Лепосавићу Бошка Радичевића и његове изабранице Дајане, огласио у вези актуелног догађаја у Београду поводом одржавања ткз. „Параде поноса“.

„Српска Десница залаже се за традиционалне и породичне вредности, истичући да брак као заједница може бити склопљен само и искључиво између супротних полова, како и стоји у Уставу Србије да је брак заједница мушкарца и жене.“, рекао је Вацић.

View this post on Instagram

Председник Српске Деснице Миша Вацић, који се упркос забрани уласка од стране шиптарских терориста, данас налази на Косову и Метохији, на свадби председника ОО СД у Лепосавићу Бошка Радичевића и његове изабранице Дајане, огласио у вези актуелног догађаја у Београду поводом одржавања ткз. „Параде поноса“. „Српска Десница поштује и негује традиционалне и породичне вредности, истичући да брак као заједница може бити склопљен само и искључиво између супротних полова, брак је заједница између мушкарца и жене.“, рекао је Вацић. „Иако се налазим на српском Косову и Метохији, све време пратим дешавања у Београду, те сам информисан да су данас ухапшена невина српска деца, која су желела потпуно легитимно да изразе свој протест против овог срамног догађаја који је актуелан на престоничким улицама.“ „Захтевам од министра полиције Небојше Стефановића, да се моментално пусте сви ухапшени. Подседћам господина министра да овај режим никада није хапсио свој народ, за разлику од Ђиласа и њему блиских сарадника. Такође, сви добро знамо како је жути режим завршио.“, нагласио је председник Српске Деснице, апелујући на власт да се не окреће против свог народа.

A post shared by Миша Вацић (@misavacic) on

„Иако се налазим на српском Косову и Метохији, све време пратим дешавања у Београду, те сам информисан да су данас ухапшена невина српска деца, која су желела потпуно легитимно да изразе свој протест против овог срамног догађаја који је актуелан на престоничким улицама.“

„Захтевам од министра полиције Небојше Стефановића, да се моментално пусте сви ухапшени. Подсећам господина министра да ова власт никада није хапсила свој народ, за разлику од режима Бориса Тадића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића. Сви добро знамо како је жути режим завршио због репресије према свом народу.“, нагласио је председник Српске Деснице, апелујући на власт да се не окреће против свог народа и да пусти децу.

Оставите Коментар