Енглеска је имала Исака Њутна, у Немачкој је живео Алберт Ајнштајн, ми смо имали Николу Теслу, Михајла Пупина, Милутина Миланковића али они нам више нису потребни.

Од када је Жељко Митровић из музичких вода, прешао прво у медијске па затим и у научне, засенио је све његове претходнике.

Просто је част бити савременик и сведок времена у коме живи и ствара господин Жељко Митровић. Његов истанчан ум и љубав за знањем и мудрошћу из дана у дан постаје све већа, толика да обичан човек не може да допре до тих висина.

Бескомпромисно, без задршке Жељко Митровић је увек спреман да унесе део свог тешко стеченог капитала у научне производе који ће Србију лансирати високо, високо када су у питању развој и технологија.

Жељко Митровић је после своје музичке каријере започео своју каријеру као просветитељ. Угледајући се на Светог Саву и Доситеја Обрадовића, пожелео је да у српски народ унесе зрно културе, да га описмени и оспособи за оно што доносе са собом 20. и 21. век.

На свом просветитељском ПИНK каналу у етар је слао емисије о традицији, култури, уметности без претензија на ниске страсти и забаву, што се одразило на критичко мишљење бирачког тела и унело немире у државну врхушку.

Научник

Kада је просветлио српски народ, а самим тим зрачећи знањем и остатак Балкана, илити региона, Жељко Митровић је одлучио да постане научник.

Са својим научним изумима успевао је да засени читаво човечанство и да као потезом гумице обрише све оно што су вековима пре њега стварали његови претходници као што су већ поменути Исак Њутн, Алберт Ајнштајн или Никола Тесла.

Не, Жељко Митровић је са својим експлозивним деловањем успео све да их баци далеко у прошлост а својим шакама преузме будућност и оно што му припада.

Ипак, ко високо лети, ниско пада, а Жељко је заиста одлучио да полети. Али због квалитета својих летелица, без пада. Него високо. Заиста.

Где је мој свемирски модулатор?

Да има озбиљне амбиције да се укључи у прозиводњу војне индустрије видели смо када га је на сајам наоружања са поносом повео председник Србије Александар Вучић. А ко не би био поносан да има таквог генија поред себе?

С обзиром да се по земљи већ шире гнусне лажи и неистине како је наша војска заправо скидала управо дронове Жељка Митровића, што ми из редакције апсолутно не верујемо, дошао је ред да и заправо видимо Жељкове дронове.

Доктор Странгелове

Kомпанија “Pink research and development center” (PR-DC која се бави произодњом ваздушних и свермирских летелица и пратеће опреме, а чији већински власник је Пинк медија група Жељка Митровића у јануару ове године уписана је у Регистар произвођача наоружања и војне опреме.

Ова могућност најављена је још у октобру 2021. године када је на Сајму наоружања у Београду председник Србије Александар Вучић пред камерама изразио интересовање за летелице које производи Митровићева фирма.

Ова прича је актуелизована и претходних неколико дана. Наиме, Александар Вучић налази се у Абу Дабију где је присуствовао на Сајму наоружања. На истом сајму, штанд има и компанија ПР-ДЦ.

Осим што је најавио потписивање уговора о куповини војних дронова из УАЕ, Вучић је медијима рекао да се нада да ћемо “у наредних пет или шест месеци моћи да имамо прве српске дронове самоубице у Војсци Србије”.

Kуда лете ове дивне летелице?

Наиме, оно што не знамо је колико те летелице имају домет и шта нам је са њима чинити. Можемо ли да нападнемо неке од суседних земаља, да повратимо сопствену територију, да се осветимо путем Жељкових дронова НАТО пакту за све оно што нам је урадио 1999. године, или ћемо можда моћи чак путем тих дронова и да нападнемо свемир, те га освојимо, како то ред и закон налажу?

Да ли су свесне светске нуклеарне силе да са овим дроновима и ми постајемо једна од њих? Дрхте ли од страха на ту помисао и како ли само спавају?

Оставите Коментар