Магистарка виолине из Бара и председница Управног одбора „Културни центар Бар“ Дина Кукаљ подржала је Грађански покрет УРА.

Како су рекли у УРИ, Кукаљ је претходно била чланица Демократске партије социјалиста (ДПС) и чланица главног одбора те партије.

“Своје повјерење и дугогодишњим преданим радом стицано знање повјеравам Грађанском покрету УРА, у нади да ћемо удруженим, пожртвованим залагањем вратити достојанство независној, грађанској, еколошкој и европској Црној Гори. Култури, као најважнијем сегменту у изградњи националног идентитета сваког озбиљног и одговорног друштва, морамо приступити са оном озбиљношћу каквом град Бар заслужује”, истиче Кукаљ.

Она наглашава да је УРУ одабрала због препознате искрене жеље да Црна Гора постане правна држава у којој ће се, каже она, знањем и елоквентношћу борити за њено боље сутра, а незнању и свим врстама екстремизма категорично рећи не.

“Због непоколебљивости у одбрани грађанског и европског пута Црне Горе као јединог исправног пута. Због храбрости да се, упркос свему,на том путу истраје. Због личне, искрене жеље да припадам тиму који има визију и који је широм отворио врата за све пристојне, умјерене, поштене, стручне и храбре људе”, закључује Кукаљ.

Leave a Reply