‘Српство све и свуда’, и ‘Просветом ка слободи’ била је некадашња парола српске омладине у Новом Саду, а од јуче, та парола је поново заживела, отварањем новог одбора организације ‘Стуб’ на два места у Војводини – Новом Саду и Ловћенцу, саопштено је из те организације.

Председник организације ‘Стуб’ Лав Глигорије Пајкић обратио се младима у препуној сали једног новосадског хотела.

-Подржавајући политику, идеологију и рад Александра Вучића, Организација ‘Стуб’ залагаће се да млади добију веће приоритете и повластице, када је у питању предузетништво и запошљавање младих – рекао је Пајкић.

-Младима треба омогућити да лакше дођу до праксе и да им се на тај начин, пружи могућност да стекну искуство, које ће им омогућити лакше добијање посла, што ће спречити одлазак младих из земље – додао је Пајкић.

Скупу се обратио и Вања Вученовић, бивши помоћник градоначелника Новог Сада и историчар Немања Старовић, који су у свом говору дали националну и културолошку подршку младима у организацији ‘Стуб’.

Организација ‘Стуб’ наставља и даље са својим радом, ширећи патриотизам, културализам и националну свест, за бољу будућност младих у Србији.

Оставите Коментар