Наша организација „Млади Срби“ се изнад свега залаже за традиционалне и моралне вриједности, које сваки појединац може својим трудом и вођењем здравих начела живота да испуни.

Нажалост није лако због јаких утицаја спољних фактора односно пропаганде које нам кроз: медије, друштвене мреже и својим мизерним представницима свакодневно презентује запад и лобији који су под њиховим контролама, тврди предсједник покрета „Млади Срби“ Кристијан Којичић.

Конкретно ћу се осврнути на „геј“ лоби који има невјероватну моћ на нашим просторима, и можемо видјети како нам свакодневно врбују дјецу и омладину да њихов накарадни систем прихвате као нешто нормално, зато ћу са неколико теза које су утемељене чињеницама научног рада наших бораца за моралне и духовне вриједности покушати да освијестим читаоце које мисле супротно, а оне који већ знају утемељити њихове аргументе за борбу против ове болести.

Чињенице:

МЕДИЦИНА И ХОМОСЕКСУАЛНЕ НАВИКЕ

Прљави секс

 • Већина хомосексуалаца има врло прљаве сексуалне навике. Најгора је ли**ње ч**ра, тј. једење измета (у САД-у њих 70% то ради).
 • Неколико истраживања у САД-у је показало да хомосексуалци у просеку годишње има однос са 50-70 различитих партнера. Око 70% испитаних је већину својих односа вршило у једнократним „везама“.
 • 1979 год., амерички хомосексуалци су годишње у просеку:

— орално задовољили 108 партнера и прогутали семе од 48 њих;

— разменили пљувачку са 96 партнера;

— примили 68 пенисних пенетрација у ч**р;

— окусили измет од 19 партнера.

Ширење болести

 • Због наведене прљаве сексуалне праксе, као и изразите активности (много различитих партнера годишње), хомосексуалне групе су легло и распиривач десетак врло тешких болести.
 • Раних 1980-их у САД-у 70%-78% хомосексуалаца је боловало од бар једне полно преносиве болести (највише Хепатитис А или Б, СИДА, гонореја, сифилис, цревни паразити, …).
 • 1992. год. (на почетку масовнијег ширења СИДА-е), 83% белаца оболелих од сиде у САД-у су били хомосексуалци.
 • Када год оргијају на закупљеним „митинзима“, иза њих могу остати заражени биоматеријали.

Кратак живот

 • Статистички, хомосексуалци живе знатно краће од пушача, уствари једнако кратко као и наркомани.
 • Статистика о просечној дужини живота у САД-у:

— Венчани људи: 77 год, 83% умрли у старости (старији од 65 год.);

— Невенчани људи: 64 год, 46% умрли у старости;

— Хомосексуалци оболели од сиде: 39 год, 2% умрли у старости;

— Хомосексуалци који нису оболели: 42 год, 9% умрли у старости;

 • Чести узроци смрти међу хомосексуалцима су и срчани удар, рак и отказивање јетре. Учесталост самоубистава је чак 24 пута већа.

Генетика или навика

 • Хомосексуалци данас масовно тврде да су они природно такви (од рођења), шта им осигурава права и даје оправдање. Међутим, ево шта су хомосексуалци у САД-у 1940-их до 1970-их тврдили као узрок њихове хомосексуалности (пре покретања масовних „про-геј“ политичких кампања крајем 1970-их

— 29% – лоши односи са мајком или са оцем;

— 22% – рано хомосексуално искуство/а са старијом особом или са вршњаком;

— 16% – хомосексуални пријатељ(и) или ближе друштво;

— 15% – необичан развој („штребер“, повучен, уметничка душа …);

— 9% – друштвена неприкладност;

— 9% – такав рођен (природно такав);

ШТА СВЕ ХОМОСЕКСУАЛЦИ ЗАИСТА РАДЕ

Педофилија

 • Педофилија је саставни део хомосексуализма. У наставку следе статистике из САД-а 1980-их (тада су 3% Американаца били хомосексуалци)

— У 30-40% случајева напаствовања деце (млађих од 13 год.), извршиоци су одрасли хомосексуалци, а више од 50% жртава касније и сами постану хомосексуалци (јер их та траума предодреди).

— 35% наставника који су напаствовали ученике су хомосексуалци (тј., за хомосексуалца је 12 пута већа могућност напаствовања).

— Геј удружења и формално траже легализацију педофилије. На пример, холандско геј удружење ЦОЦ се 1990. година изборило да доња доб пристанка на секс буде 12 година. Данас у Холандији и педофили имају своју странку.

Насилно понашање

 • Погрешан је стереотип да су хомосексуалци нежни и осећајни.
 • Шест „највећих“ серијских убица САД-а су сви били хомосексуалци. Између 1966. и 1983., 44% серијских убица су били хомосексуалци.
 • Хомосексуалци су извршли око 50% убистава у Вашингтону 1971-1982.
 • Насилни (садо-мазо-хистички) секс је врло раширен и „цењен“ међу хомосексуалцима. То указује на њихов насилнички менталитет.
 • Збир свих статистика САД-а је да хомосексуалне заједнице саме произведу много више насиља него што се њима учини „споља“.

УТИЦАЈИ ХОМОСЕКСУАЛАЦА НА ДРУШТВО

Помодарство

 • Хомосексуалне заједнице нису изоловане и пасивне. Оне су наметљиве. Циљ им је хомосексуализација јавности, нарочито младих.
 • Због социолошко/психолошких утицаја, хомосексуализам ће постати нормалан тренд, као што је данас, на пример, ношење подеране одеће.
 • Поготово ће бити изражен „успутни хомосексуализам“ – људи ће се повремено хомосексуалисати чисто из досаде, знатижеље, фазона итд.
 • Десиће се да ће многи људи уствари постати бисексуалци, са истим „гејевским“ раскалашеним, авантуристичким сексуалним понашањем.
 • Такав менталитет директно води и педофилији, зоофилији, инцесту и сл.

Ширење болести

 • Већина хомосексуалаца има врло прљаве сексуалне навике. Најгоре су лизање ч**ра (у САД-у њих 70% то ради) и пијење мо**аће.
 • Због овога су легло више од 10 врло тешких болести (најтеже су СИДА, хепатитис А и Б, гонореја, сифилис…). У САД-у почетком 80-тих, 70-78% хомосексуалаца је боловало од бар једне овакве болести.

Којичић наводи да дугорочне последице садашњег прихватања хомосексуализма су катастрофалне за друштво, а управо сада се клацкалица по том питању прелама.
Не смијемо да дозволимо да у насим српским земљама се развија и мутира ова и сличне болести које убијају здраве и моралне вриједности на насим просторима које на залост нас народ све мање његује и промовисе.

Наса организација ће остати досљедна промовисања здравих и светих вриједности у циљу борбе за оцување насих земаља и нације а све због насих предака и за бољи зивот насих потомака!

Председник покрета „Млади Срби“ Кристијан Којичић

Оставите Коментар