Нови патриотски покрет званично је постао део Српске деснице.

Удружење на чијем челу се налази Горан Младић, брат од стрица генерала Ратка Младића и ратни официр РС, одлуком свог руководства одлучило је да да пуну подршку Српској десници и њеном председнику Миши Вацићу.

Нови патриотски покрет је удружење, које поред неговања традиционалних вредности српског народа, у свом програму посебно истиче  економску сарадњу Србије са Русијом. Младић истиче да је у Српској десници препознао енергију младих људи, окупљених око исте идеје, а то је уједињење српских патриотских удружења и организација, без имало сујете.

„Као гост сам присуствовао претходним скуповима Српске деснице. У том сабрању сам препознао праву снагу, исконску јачину коју носи руководство Српске деснице. Миша Вацић је неко у кога имам пуно поверење, човек око кога смо се сви окупили, и тиме јасно рекли да је време за српску слогу после свих ових година подела.“, рекао је Горан Младић.

Председник Српске деснице Миша Вацић посебно је задовољан што је Нови патриотски покрет баш у СД пронашао свог партнера за будуће политичко деловање, и да је управо Други сабор, недавно одржан, показао јачину и слогу окупљених око деснице.

Извор: srpskadesnica.rs