Певачици Јадранки Барјактаровић угашен је профил на Инстаграму, после бројних пријава за ширење мржње, које су пристигле након скандала у чијем центру се нашла када је на једном весељу у Црног Гори увредила осећања бројних Срба, певајући стихове „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“. Певачица је одмах отворила нови профил, и на њему се више пута огласила и изнела своје виђење непријатне ситуација у којој се нашла.

Она се још једном огласила на свом Инстаграм профилу, и истакла да има много мржње међу људима.

„Много мржње има међу вама! Сваком се деси у животу да погреши, а ви сте као безгрешни?! Да се разумемо, није ми била намера никог да увредим и понизим, волим обе земље, волим моју Црну Гору, волим и Србију. Не знам зашто сте се сви нашли увређенима, па сам ја за вас тренутно највећи непријатељ?! Све сте у животу средили, па се бавите мноме“, написала је певачица и додала да ју је понела атмосфера на контрамитингу присталица Мила Ђукановића:

„Рекла сам да сам погрешила, да никакву лошу намеру нисам имала, атмосфера ме је понела, певала сам онако како су људи у публици певали са мном. Жао ми је што је цела ова ситуација код вас изазвала оволики бес и мржњу, не знам одакле у људима оволико мржње?! Ја нисам зла, нити сам имала злу намеру. Добро се зна да певачи иду свуда по свету, да певају за новац и да често понесени атмосфером ураде или отпевају нешто што касније може лоше да се протумачи. Мени је заиста жао због целе ситуације. Ја нисам ничија, ја не певам никоме, ја певам само за народ.“.

Leave a Reply