Различити политички ставови које Демократски фронт има са лидером УРА-е Дританом Абазовићем неће угрозити формирање Владе без ДПС-а, поручио је један од лидера тог политичког савеза Милан Кнежевић.

Он на данашњој конференцији за медије није хтео да коментарише различите ставове везане за Закон о слободи вероисповести.

“Све што смо имали да саопштимо на ту тему, саопштили смо претходних дана. Надам се да ће се и црква убрзо огласити. Немам намјеру да тематску конференцију претворим у јавно надметање и покушај сукобљавања са Дританом Абазовићем. Ми са њим имамо коректну комуникацију. Имамо различите политичке ставове. Ти различити политички ставови никако неће угрозити формирање Владе без ДПС-а”, поручио је Кнежевић.

Он је казао да будућа Влада мора да се ухвати у коштац са организованим криминалом и корупцијом, да декриминализује безбедоносне институције…

Кнежевић: Син Ивице Станковића учествовао у рекетирању српског бизнисмена, да поднесу оставке

Кнежевић је на данашњој конференцији казао да постоје докази -видео запис, да Петровчанин Милан Калоштровић стоји иза напада на србијанског бизнисмена Срђана Кнежевића, крајем августа у Будви, те да је са њим у друштву био и син вд Врховног државног тужиоца Алекса Станковић. Кнежевић је зато позвао Ивицу Станковића и Миливоја Катнића да поднесе оставке.

Власник ланца бензинских пумпи “Кнез петрол” 24. августа пријавио је да га је Калоштровић напао испред локала Хемингвеј и покушао од њега да изнуди 120.000 еура. Тврди да га је Калоштровић увукао у једну златару недалеко од тог кафића и ударио га више пута, а Кнежевић истиче да је у друштву са Калоштровићем био и Алекса Станковић.

“Позивамо Ивицу Станковића и Миливоја Катнића да због овога поднесу оставке. Ја сам ову аферу најавио и прије три недеље и добија сам пријетње да ће ми живот бити угрожен уколико изађем са овим подацима”, казао је Кнежевић на конференцији за медије.

Истиче да криминални центри моћи неће моћи да га зауставе.

“Треба да знају да мојом смрћу неће постићи ништа”, поручује Кнежевић.

Оставите Коментар