Јуче смо добили и јавну потврду онога што смо знали одувек – на РТЦГ нема места за садржаје које занимају православне вернике у Црној Гори.

„Јавни“ сервис је, на радост свих црногорских „интелектуалаца“, „здравомислећих“, „патриота“, „грађана“, „комита“ и кога све не – одбио захтев Митрополије црногорско-приморске и епархија будимљанско-никшићке и милешевске да путем телевизијских екрана преноси богослужења ради духовног укрепљења верника у периоду Васкршњег поста.

Уместо тога – на ТВ коју сви плаћамо могли сте да сазнате шта је потребно предузети зарад безбедног дрогирања у „доба короне“.

„Што се тиче зависника ја бих их јако молила да њихов прибор буде само њихов прибор, да ако снифују користе папир и стикер, да не користе никакве тврде подлоге, да не користе кључеве, да искључиво користе за снифовање свој лични прибор, ако дувају џоинт молим вас да то буде само њихов џоинт, да не иде у круг“, закључила је др Зорица Барац Оташевић, психијатар.

Ако се „фиксате“, „шмрчете“ или „дувате“ – имаћете програмске садржаје за вас на „Јавном“ сервису. И то подржавамо, нарочито у светлу превенције и борбе против пошасти, и наркоманије и короне.

Ако сте религиозни, да простите – нећете. Сви смо ми, изгледа, запали у колективну дубиозу…

„Зашто, у овој вуко*ебини сам ја одраст’о, где не смеш рећи да си другачији, гласно…“, пева Дубиоза колектив. А, у Миловој Црној Гори, другачији и непожељни су само – православци. Срби.

Leave a Reply