Молимо надлежне да реагују на нападе патријарха и читаву СПЦ којој припада већина грађана Србије!

Након Татјане Војтеховски, Биљане Лукић и осталих климектеричних феминисткиња, напад на патријарха порфирија и СПЦ проширио се за све боркиње и остале духовне наказе из политике.

Самопрозвани писац чије се књиге купују на намештеним тендерима па деле људима који ни корице нису погледали, избегли Марко Видојковић напао је синоћ патријарха називајући га „брадатом наказом у сукњи“ и додао да га „треба ка…“

Сатанистичке групе из Антифе, још пре два дана осудиле су патријарха због одлуке да на челу Спасовданске литије буду мошти Светог Владике Николаја Велимировића и позвали присталице да се литија и физички нападне.

Данас су жене, мада је њихов род, бар на основу изгледа и понашања врло упитан, из странке Заједно направиле клип у коме отворено вређају патријарха а са њим и читаву институцију Српске православне Цркве и вернике! Странка Заједно је странка Небојше Зеленовића, Александра Јовановића Ћуте и Биљане Стојковић.

Стојковићева која је и аутор овог клипа је већ позната по нападима на цркву, протестима испред патријаршије и чувеним транспарентом: Све смо абортирале! И све ово данас је само један дугогодишњи низ некажњних злочина које чине ови плаћеници страних амбасада, почевши од скрнављења наших светиња, ношења унакажених фотографија светаца и патријарха Иринеја на геј параду, због чега су у Норвешкој пучесници геј параде кажњени затвором, изругивање и уништавање споменика покојног патријарха Павла, уништавање мурала српског патријарха Павла, до озбиљних увреда и неоснованих оптужби кроз медије упућене СПЦ.

Овом приликом молимо надлежне институције да покрену поступке против свих особа које вређају патријарха Српске Православне Цркве, Цркву као институцију али и све вернике, јер смо ми велика већина у Србији и због свега што се дешава осећамо тугу, бол, осећамо се угрожено од стране ових агресивних активиста који мисле да ће оваквим притисцима на најважнију и најмногобројнију институцију у Србији да спроведу налоге добијене од америчке амбасаде!

Ми се заиста надамо да Србија има бар толико суверенитета да може да одбрани институцију као што је СПЦ и да казни све оне који наочиглед свих шире верску и националну мржњу и нетрпељивост!

Уредништво Васељенске

Весна Веизовић

Оставите Коментар