Српска напредна странка одржала је данас седницу Главног одбора у београдској Комбанк дворани.

Потпредседник СНС Милош Вучевић истакао је да су показатељ свим другим странкама како се гаје односи у странци и како се организују унутарстраначки процеси.

  • Желимо, и таква смо упуства дали, да избонре радње крену од месних и опшинских одбора. Ми смо веома поносни на то и пример смо другим странкама како се организују унутарстраначки процеси и како се гаји култура различитих ставова и конкуренција идеја – рекао је Вучевић.

Истакао је да жели да покажу демократију СНС-а у пуном систему.

  • Кључне расправе се тичу тога што чека нашу странку за неких месец дана, тачније у октобру. Одлуком чланова главног одбора, заказана је изборна скупштуна СНС у периоду од 21. до 24. октобра и донета је техничка одлука о утврђивању броја делегата и свих општинских и градских одбора на територији Србије. Председништво СНС ће бити задужено да технички припреми у овом периоду до одржавања конгреса – саопштио је Вучевић.
  • Видећете и нова лица у странци и на позицијама, да пустимо свежу крв у странку. 4.000 делегата ће чинити скупштину и то ће бити највећа изборна скупштина у Србији. Наравно да већина чланова главног одбора очекује да председник Вучић води странку. Мислим да господин Вучић има моралну обавезу да прихвати кандидатуру за председника Републике – саопштио је Вучевић.

Оставите Коментар