Дашко Милиновић, новинар који је због претњи смрћу посланику СНС Владимиру Ђукановићу био приведен у полицији, опет је запрепастио јавност изјавом да децу треба учити да се клањају ђаволу!

Милиновић не престаје са пљувањем по сопственом народу и породичним вредностима, па је објавио фотографију на којој пише „Учите децу да се клањају сотони!“, а затим написао да су породичне вредности „с*ање“!?! Иначе, Милиновић ће сутра бити говорник у Апатину, на такозваним грађанским протестима „1 од 5 милиона“, који се одржавају широм Србије.

Фото: Twitter printscreen
Фото: Twitter printscreen

Поводом овог низа скандала, реаговао је Павле Бихали, вођа покрета „Левијатан“ који за Информер каже да ће поднети кривичне пријаве против њега.

– Овакво понашање сампрокламованог водитеља је за институције. Питање је ко штити ове сепаратисте и аутошовинисте и зашто је изашао из притвора за само 13х после озбиљних претњи народном посланику Ђукановићу. Зар човек који промовише сатанизам у јеку наше жустре борбе против истог да говори на било ком протесту који је везан за Србију? То је срамота за ово друштво. Он је један од вођа лажног антифашистичког покрета који распирује верску мржњу, што сматрам да је кривично дело – наглашава Бихали.


Д. К.