Иако британски принц Ендру на све начине покушава да се удаљи из скандала око Џефрија Епстајна, осуђиваног педофила који је недавно извршио самоубиство у затвору, у јавности не престају да се појављују нови детаљи о блудном животу сина краљице Елизабете.

Наиме, већ се зна да се принц Ендру годинама дружио са Епстајном, боравио у његовој вили на Менхетну и летео његовим тзв. „Лолита експресом“, авионом који је превозио девојке за оргијања.

Многе познате личности и светски моћници користили су Епстајнове услуге и возили се тим авионом у друштву девојака, за које се сумња да су углавном биле малолетне.

Сада медији преносе детаљ да је принц 1999. године летео авионом у друштву некадашње Мис Русије, Ане Малове.

Принц Ендру, у то време 38- годишњак, путовао је са мисицом (27) са Епстајновог приватног карипског острва до америчког копна.

Тада је у „Лолита експресу“ било 9 путника, укључујући Епстајна, његову десну руку Гилејн Максвел, за коју се верује да је била главни сводник.

Шушкало се да је Малова, која је постала познато лице светског џет-сета, била и девојка мађарско-америчког милијардера Џорџа Сороша, међутим, нико од њих двоје никада није прокоментарисао те гласине.

Малова је потом 2010. године ухапшена због фалсификовања лекарских рецепата и крађе рецепата из лекарске ординације. Завршила је иза решетака 2011. јер је закаснила у суд.

Подсетимо, Џефри Епстајн се убио у затвору где је чекао суђење за злостављање и силовање девојчица.

Оставите Коментар