Могуће је разумети политичку острашћеност, жељу да се политички неистомишљеник победи, потребу да се власт добије, да се добије по сваку цену (осим на изборима, у случају Драгана Ђиласа и његовог имењака и медијског партнера, Драгана Шолака , али – да прихватимо чак и то), као и фрустрираност што њихове јалове политичке идеје и непостојање икаквог политичког и сваког другог програма не успевају да добију наклоност бирача, сујету која је безобална и таштину која је прегласна, склоност ка сумњивим пословима и бахато уживање у милионима евра опљачканим од грађана Србије – али како разумети, како заправо (о)правдати то што им чак ни светиња живота није довољно света, што им здравље овог, ваљда и ипак и њиховог народа, није важна. Чак ни то. Чак ни толико.

​Јер, како другачије схватити оно што су њихови медији презентовали, и како су то презентовали, а тиче се допреме кинеске вакцине, милион комада кинеских вакцина, у Србију, чему је присуствовао и председник републике, Александар Вучић.

Да, господо тајкуни, присуствовао је председник Србије допреми милион комада вакцина Србији, јер он – за разлику од вас – воли Србију, бди над њом и за њу се, за сваког њеног грађанина и грађанку, укључујући и вас двојицу – свакодневно бори. Уместо похвала за труд и напор које је Александар Вучић уложио у то да Србија буде међу првим земљама које ће свој процес имунизације грађана отпочети што раније, што обухватније, са различитим врстама тренутно доступних вакцина, у количинама које том процесу дају шансу да буде успешно спроведен – ваша мржња, пре свега она према Александру Вучићу лично, се одлучила за блентаво политиканство, за бандоглаво приговарање и још глупље оспоравање његовог присуства допреми кинеске вакцине.

То што немате стида, то је ваш проблем. То што вас ничега није срамота, такође је у домену ваше личности. То што сте бахати, осиони, што лажете, вређате, претите, све то говори, најпре и понајбоље, о вама самима. О милионима које сте стекли, како сте их стекли, такође се довољно зна и верујем да ћете о томе морати рачуне да положите надлежним државним органима. Али зашто, зашто, толико презирете и мрзите грађане Србије и зашто вам бар здравље овог народа није ствар око које не морате бити оно што јесте – саможиви, егоистични и искомплексирани, у свему осим у крађи и манипулацији, неуспешни политичари?! Политиканти, заправо, да будем прецизнији.

Запамтиће грађани Србије све. Баш све. И свакога.

Зоран Ђорђевић

Оставите Коментар