Ових дана је у свим медијима као бомба одјекнула вест о хапшењу организатора мреже елитне проституције, којом приликом је заплењена и једна посебно добро сакривена и чувана свеска у којој су макрои водили евиденцију својих најексклузивнијих клијената. Међутим, јавности није познато да се међу многобројним јавним и естрадним личностима у тој свесци нашло и име једног познатог политичара, које је запрепастило припаднике МУП-а укључене у ову акцију.

Од поузданог извора укљученог у истрагу, који је из разумљивих разлога инсистирао на анонимности, сазнали смо да је реч о једном од најутицајнијих лидера из региона, који је према записима из свеске дефинитивно и један од водећих корисника сексуалних услуга у региону, a о чему сведочи околност да су међу његовим омиљеним девојкама, поред држављанки Србије, биле и Босанке и Румунке. О луксузу који преферира сведочи и то да је овај политичар интимна дружења организовао на егзотичним дестинацијама, које су познате као локације елитне проституције, а у наредном периоду ћемо изнети више детаља о овом „драгуљу“ пресеченог ланца елитне проституције, локацијама, броју „изнајмљених“ девојака, као и своти новца коју је потрошио на овај „хоби“.

Подсећамо да су припадници Службе за борбу против организованог криминала МУП Србије, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, 14.01. т.г. разбили мрежу организатора елитне проституције на територији Србије и БиХ. Том приликом су ухапшена укупно 22 лица, иначе припадници две криминалне групе, односно 21 макро и један полицајац, који се сумњичи да је за њих проверавао податке о одређеним клијентима и возилима. Поред тога, заплењено је 176 мобилних телефона, 12 лап-топова, четири возила и мања количина дроге и муниције, те поменута свеска.

Оставите Коментар