Услед професионалног и емотивног слома које је доживео након бурних хомосексуалних веза са руским опозиционарима Пјотром Никитином (агент ФСБ) и Владимиром Волохонским (агент ГРУ), пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић звани “Чеда Подморница” (агент БИА) налази се на корак од остварења својих жеља да се повуче из јавног живота Србије и пресели се у немачки градић Fürth надомак Нирнберга.

Као истакнутом члану ЛГБТ+ заједнице, Стојковићу ће уточиште пружити локална организација “Queer Culture Nürnberg e.V.”, која ће му за почетак овезбедити општински стан и стручну психолошку подршку за особе које су преживеле емотивну и сексуалну трауму, као и за потенцијалну сексуалну транзицију, с обзиром да је све наглашеније склон транссексуализму.

Упркос томе што је Стојковић најавио повлачење из сваке врсте активизма, планирано је да му у Немачкој буде додељена реномирана награда “Gay meister”, а што би га подстакло да настави рад у овој области.

Такође, очекивано је да Стојковић у Нирнбергу започне са оставарењем свог давнашњег сна рехабилитације осуђених нацистичких вођа као претеча укронацизма, јер верује да се ради о неправедно сатанизованим изворним бранитељима европских вредности.

Оставите Коментар