Драги пријатељи,

Поново покрећемо акцију прикупљања свезака –  ,,НА КОСМЕТУ НАШЕ ДЕЦЕ ИМА, ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОТРЕБАН ЈЕ ЊИМА“, за наше мале хероје на Косову и Метохији.

Како се први септембар ближи, а самим тим и почетак нове школске године, родитељи ђака се излажу великим новчаним издацима како би опремили своју дечицу за нову школску годину. Акцију смо покренули како бисмо деци, а и родитељима, учинили да им почетак нове школске године почне што безболније. И претходне године смо организовали акцију прикупљања свезака за наше школарце, прикупили преко 3500 свезака и доставили их у:

-основну школу „Радош Тошић“ из Осојана

-основну школу у Видању-истурено одељење школе Радош Тошић

-основну школу „Јанко Јовићевић“ из Гораждевца

-основну школу „Јединство“ из Црколеза

-основну школу „Милун Јакшић“ у Бањама

-основну школу “Шпанска легија“ у Сувом Грлу

Ове године желимо да прикупимо помоћ за више школа!

Уколико сте у могућности да донирате нешто свезака, можете нам се обратити путем друштвених мрежа (фејсбук и инстаграм), мејлом или позивом на броj телефона 060/450-1244 контак особа Бранко Антић.

Помоћ можете доставити и лично у понедељак и уторак у Српском Културном Центру Ћирилица у Скерлићевој 12 од 18ч до 20ч.

Сви који нису у могућности да донирају у школском прибору а желе да се прикључе акцији могу то урадити уплатом на жиро рачун 340-11013053-38 са назнаком за школски прибор.

За уплате из дијаспоре на PayPal [email protected]

Више о нама и акцијама којима помажемо нашим људима на Косову и Метохији можете видети на нашој фејсбук страници или на нашем сајту.

https://www.facebook.com/srpska.solidarnost/

http://www.srpskasolidarnosthranom.com/

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!

НАЦИОНАЛИСТ.РС

Оставите Коментар