Звезда падалица, фолк певачица у покушају Јадранка Барјактаровић, пре пола сата стигла је у вилу Горица где је у току журка коју је организовао одлазећи председник Црне Горе Мило Ђукановић.

Она се одмах по доласку ухватила за микрофон и заједно са већ пристиглим Бобаном Рајовићем запевала Ђукановићу на увце култни хит „Путуј, путуј срећо моја, срце ми се стеже…“.

Међутим, уследила је мучна сцена, јер стихови песме имају губитнички карактер, због чега су Ранко Убовић зв. Бемакс и Зоран Ћоћо Бећировић зв. Актуелно захтевали да се одмах прекине са њеним извођењем.

Може се рећи и да овај текст више припада рубрици „Веровали или не“, али ни ово не треба ништа да чуди, јер 35 година Ђукановићеве владавине пролази за свега неколико часова, колико је потребно да се до сутра увече затворе 1054 бирачка места и преброје гласови.

Важно је да се на журци добро проводи угледна политичка делегација из Београда, који чини руководство новоформиране партије „Сви за Украјину“ на челу са ваљевским НВО активистом Чедомиром Стојковићем зв. Чеда подморница. На тај начин, одлазећи председник Ђукановић је поново свима показао да још увек има кредибилне савезнике на свим странама света, а посебно у релевантним политичким структурама коју у вили Горица ноћас представља кајак троклек Стојковић – Сандуловић – Чанак.

Оставите Коментар