Члан Председништва Српске деснице Михаило Јањић на позив Исламске заједнице Србије-Муфтијство војвођанско и Матице Албанаца Србије присуствовао је јубиларној десетој Бајрамској софри, поводом Рамазанског Бајрама, која је одржана је у центру Новог Сада.

Добродошлицу представнику Српске деснице изјавили су Демо Бериша, председник Матице Албанаца Србије и муфтија Војвођански Мухамед еф Зиљкић.

Српска десница баштини пријатељство са албанском заједницом али и са осталим припадницима муслиманске вероисповести у Србији што потврђује присуство високих званичника на свим важним догађајима наших организација. Демо Бериша, велики пријатељ српског народа, био је почасни гост „Другог сабора Српске деснице“, а неретко је и присутан на свим званичним догађајима које организује Српска десница.

Подсећамо да је председник Матице Албанаца Србије, Демо Бериша, у свим тешким тренутцима у којим се налазила наша држава, посебно када је у питању интегритет и територијална целовитост, био уз Републику Србију и српски народ и чврсто бранио ставове и Устав државе чији је држављанин.

Српска десница овом приликом честита свим Србима муслиманске вероисповести празник Бајрам.

„Бајрам шериф мубарек олсун“

Информативна служба Српске деснице