Као што смо и раније писали, афера око „храбрих тужитељки“ је само још један спин друге Србије  и прозападних НВО, и опскурних појединаца окупљених око политичких партија које заговарају пре свега независност Косова, одцепљење Војводине и увођења санкција Русији. 

„Храбре тужитељке“ које се овим протестом боре за демократију, истовремено ударају на исту притиском на независно правосуђе и на легалну одлуку тужиоца Стефановића, не јер су смењене, него јер желе некога из својих редова на његовом месту.

А ко је све бранио ове тужитељке и колико овај протест има везе са самим правосуђем а колико са промоцијом политичких идеја, погледајте у нашој галерији.

Међу првима се окупила група пропалих адвоката међу којима је предњачио Чедомир Стојковић, али и Александар Оленик, познат јер је међу првима увео Русији санкције, шта год му то значило. Он наравно није пропустио да понесе заставу независне Војводине и рашири је испред Владе Србије истовремено тражећи некакву правду.

Ширити заставу независне Војводине и промоција сепаратизма је по Уставу Србије кажњива, и овај скандал нема никакве разлике него када се развије сепаратистичка застава тзв. Косова.

На протесту је наравно била Мариника Тепић, још једно крило сепаратистичке Србије. Ова полу Румунка се за правду и права у Србији бори тако што се без икаквог права и основа бори за независно Косово и Србију у ЕУ. Такође је и велики заговарач ЛГБТ права, на чијој се последњој паради прошетала заједно са одлазећим америчким амбасадором Кристофером Хилом.

Не треба заборавити да је Мариника Тепић управо особа која је и дигла Србију на ноге поводом случаја „храбрих тужитељки“.

Ту је био и Небојша Зеленовић, лажни еколог и наравно професорка Биљана Стојковић, бивши кандидат за председника атеистичке Србије.

Међу онима који су позивали и подржали протест јесте и удружење „чуварке ватре“. Исто удружење позивало је и на протесте које организују руски издајници у Србији, а који пропагирају Русију као агресора а јадне Украјинце као злочинце.

Осим тога удружење најављује и трибине који се баве питањима „Зашто морамо признати Косово?“, на ком је поред мање познатих србомрзаца модератор Аида Ћоровић. Муслиманка из Новог Пазара чувена и по томе што је гађала јајима мурал српског хероја Ратка Младића.

Наравно да прилику да се фотографише и похвали својим присуством није пропустио ни пропали ваљевски адвокат Чедомир Стојковић, о коме не морамо превише ни писати јер су његови ишчашени ставови свима добро познати.

Такође, међу браниоцима нашла се и Наталија Грбић, бот налог друге Србије.

Такође и Не давимо Београд…

Ако вам до сада није јасно шта је позадина протесте и ко су „храбре тужитељке“, односно колико је наше правосуђе окупирано од стране прозападних НВО и директно запада, довољно је сагледати сва ова лица која на улицу не би изашла да се боре за некога ко није њихов.

Оставите Коментар